dårlig kredit Auto lån refinansiere – dårlig kredit Auto refinansiere Tips

De fleste mennesker ved, at det er muligt at refinansiere deres hjem men vidste du, det er også muligt at refinansiere din bil? Faktisk for mange mennesker, der har høje renter kan sub prime billån, refinansiering deres auto lån være en klog beslutning. Hvordan ved du, hvornår Refinansiering dit dårlig kredit auto lån kan være en god idé? Og når du har besluttet at refinansiere, hvordan bør du gå om at gøre det så at du rent faktisk at forbedre din lån situation?

Ligesom når du refinansiere dit boliglån, når du refinansiere dit auto lån det gamle lån er betalt ud i fuld og det er erstattet af et nyt lån. Hvis da du købte bilen din kredit score var under 620, rente på din auto lån kan være betydeligt over renten du kan kvalificere dig for i dag. Ved refinansiering dit dårlig kredit auto lån kan den månedlige betaling gå betydeligt. Også, i lånets løbetid kan du spare flere tusinde dollars i rentebetalinger.

Du kan være en kandidat til en auto lån refinansiere hvis

Din billån er blevet “krydret”; det vil sige, hvis du har haft det i mindst et år.

Du har foretaget dine betalinger i en rettidig måde.

Bilens værdi er mere end det beløb, du skylder på det.

Hvis de ovenstående udsagn er sande, kan det være tid til at undersøge refinansiering bilen.

Først, sikre du er fuldt ud klar over tilstanden af din nuværende kredit rapport og nuværende kreditvurdering. Begge disse er nemt tilgængelige online. Du har ret til én gratis kredit rapport hvert år. Din nuværende kredit score (FICO score) bør også være tilgængelige for en nominel gebyr.

For det andet finde ud af bilens værdi. At have din bil vurderet er ikke et krav for Refinansiering dit auto lån, men du bør kende dens værdi. De fleste auto lån refinansiere virksomheder kræver, at dit lån være mindst $7.500, så din bil værdi skal være på mindst beløbet. På din lokale boghandel og online er der mange ressourcer til estimering af bilens værdi. To af de mest populære kilder er Kelley Blue Book og Edmunds køber Guides. Vær sikker på og har en realistisk øjenfarve, når opmåling bilens tilstand, kan du være sikker på at din långiver vil.

For det tredje forskning tilgængelig långivere. Det kan være, at din nuværende långiver vil være åben til refinansiering bilen. Dog skal du shoppe for den institution, som vil give dig den laveste rente og refinansiere så lille et beløb som muligt. Når disse to betingelser er opfyldt vil du så også få den laveste månedlige betaling tilgængelige.

Fjerde, som med ethvert lån, har alle tilbud stillet skriftligt. Tage sig tid til at læse med småt og sammenligne forslagene.

At finde en långiver til at refinansiere din dårlig kredit auto lån kan tage tid og kræfter. Besparelser til din pengepung hver måned og over livet af lånet, men kan nemt gør tid og kræfter umagen værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *