Spise, sove, opbevaring og arbejde Al Fresco

Udendørs og indendørs møbler kræver forskellige egenskaber for at bedst passer og modstå deres miljø. Have, terrasse og alle andre udendørs møbler kan kommer i alle former, størrelser, farver, vægte og materialer til at passe disse behov. De er også ofte findes i matchende sæt til at supplere det udendørs miljø.

De mest almindelige udendørs møbler er gårdhave borde med tre til seks stole og en sammenklappelig parasol. Andre havemøbler omfatter rokkende stole, bænke, dorne (blyindfattede strukturer giver husly og siddepladser), opbevaringskasser og bænke, svævefly sæder og plante kasser. Når placeret udendørs, kan visse møbler give en meget praktisk og attraktivt Center stykke, tillade bruger hen til nyde deres have til sit fulde potentiale i løbet af hver sæson. For eksempel, ville et åbent område i en have, der har lidt i det drage stor nytte af en tabel og et sæt af stole, når familien ønsker at være udenfor nyder solen og ikke behøver at komme indendørs vil have frokost.

Udendørs møbler kommer ofte med tilgængelige materiale møbler puder til siddepladser og parasoller for lidt ekstra læ, hvilket kan fjernet og gemt inde under barske vejrforhold. Der er ingen grund til hvorfor udendørs møbler ikke kan behandles på samme måde som dens indendørs modparter.

Den primære bekymring for forbrugerne af udendørs møbler er, at det skal være i stand til at modstå visse vejrforhold og sidst gennem alle årstider kommer regn eller skinne. De materialer, der er mest velegnet til sådanne møbler er cedertræ skoven, teak woods, støbejern, sten, poly resin og aluminium. Hver af disse materialer kan være udformet i næsten enhver form med en bred vifte af dekorative funktioner, men nogle er mere arbejdskraftkrævende at oprette end andre.

Cedertræ og teak skov er let udformet og indeholder deres egne naturlige harpiks og olier, som beskytter sig selv mod barske vejrforhold, rot, fugt og insekter. Dette gør dem ideelle til brug i områder, der modtager en masse regn. De kræver dog lejlighedsvis lakker (hver 2-3 år) til at forsegle træ og forhindre det i aldring eller vejrlig.

Aluminium og jern møbler er også nemt og billigt fremstillede. Det er meget robust og næsten helt resistent over for ridser, skår og fugtig. Men overfladen af aluminium kan undertiden blive beskadiget af sure stoffer og det findes kun i en farve.

Sten er den mest arbejdskraft intensiv materiale at arbejde med vedrørende møbler. Det er tungt og svært at forme til visse figurer, men slutproduktet er meget attraktive, upåvirket af vejrforhold og kræver ingen vedligeholdelse.

Endelig, poly resin møbler er den mest miljøvenlige materiale, der anvendes til udendørs møbler, da den er lavet af genbrugsplast. Det er utroligt holdbar, let at forme i næsten enhver form eller farve og er lys i vægt og billige.

Om naturlige eller menneskeskabte, tjener placeret på en gårdhave eller uden for en cafe, udendørs møbler altid både et praktisk formål og et attraktivt udseende, der meget let integreres i et eksisterende udendørs indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *