Alle amerikanske moderne kunst til hjemmet og haven Weathervanes

Lære at sætte pris på og beundrer vores egen kultur er undertiden en tad bit overset af de fleste, som er essensen af en Vindfløj. Liv blandt haveplanter, vaser, blomster, træer og fugle i hjemmet går nogle gange også overset af dem, der har for travlt til at huske, hvor langt vi er kommet som en civilisation. Weathervanes er ligesom instant erindringer. Med nogle weathervane bliver lyden af skiftende vind en umiddelbar påmindelse om vores kultur og kulturarv, med andre blot synet vil påberåbe sig tidligere oplevelser og gode minder. Kunst kan ændre samfundet, hvis det ønsker at eller selv medbringe inspiration og indsigt. Den mest traditionelle af amerikanske moderne kunst i hjemmet og haven, er vejrhane. Fra den ældste dokumenterede colonial weathervane af diakon Shem Drowne i 1700-tallet med hans mest berømte græshoppe weathervane, der sidder på Faneuil Hall i Boston til i dag, har weathervane skulpturer formet amerikanske moderne kunst.

Weathervane og amerikanske moderne kunst

Når vi tænker på amerikansk moderne kunst, de fleste mennesker har en tendens til at tænke på malerier og skulpturer, der sidder i gallerier og kunstmuseer. Weathervane er nogle af de mest traditionelle værker af amerikanske skulptur kunst, fordi de har fortalt retningen af vinden på toppe af huse, hegn og staldene i hundreder af år og udgjorde vigtige elementer i vores historie. De er lavet i hånden og ikke to kan være præcis den samme. Hver vejrhane er i sig selv et værk af menneskelige udtryk, udformet af hænderne på en artesisk, der tager deres arbejde seriøst og med stor lidenskab. Gamle nord kirke (1740, Boston), første kirke i Cambridge (1721), provinsen hus (1716, Boston), gudinde of Liberty, forbundsørnen og mange berømte væddeløbsheste har alle blevet udødeliggjort af skulpturen af weathervane og bannere på de højeste toppe.

Weathervane Give retning af vinden og foder fantasi.

Compass rose er holdt fast på en vejrhane og vil altid vise retning mod nord. Vindfløj, sig vil altid pege i den retning, hvorfra vinden stammer. Flytning af vind og luft er fysisk udbetaling af energi, der har samlet op hastighed og rejser gennem himlen lovlydige love af kosmos. Angiver på en subtil måde, hvad himlen er ved at gøre. Vinden kan normalt tendens til at stå ledig uden en vejrhane, men det er altid at gøre noget, selv om det er fraværende. Metal og historikere både have været fortryllet af weathervane fascinerende skønhed og de sarte “katartisk” øjeblikke de fange i vores hjerter. Buede og spinning som en danser, en vejrhane brændstoffer vores menneskelige fantasi med sin skønhed og bliver vores link til himlen.

Kunst i hus og have inspirerer fred og fordybelse

Denne dybe og indviklede realm af amerikanske moderne kunst kan være mest værdsat i de sarte ting. Hus og have er et sted, hvor slags traditionelle hånd lavet kunst genskaber pragten af de subtile og fredelig. “Hjem er hvor hjertet er.” Og gennem kunsten at weathervane vores udtryk af selv og familien blive mest afstemt til himlen, vind og jord, som vi kalder hjem. Vejrhane inspirerer fred og fordybelse, hvor det står. Mytiske skabninger, husdyr, skabninger i havet, sejlbåde, fly, nationale roser; kreative værker af en kunstnerisk fantasi, der følger de bevægelige mønstre af vinden, en vind, der kun sover på roen i stormen. Og i disse øjeblikke vejrhane stiller spørgsmål, hvor er vinden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *